بوستر پمپ آتشنشانی با افزایش فشار آب، امکان تأمین جریان آب کافی برای سیستمهای اطفای حریق آبی را فراهم میکند.
برای تنطیم فشار سیال معمولا از دو پرشر سوئیچ استفاده می شود که یکی میزان حداقلی و دیگری میزان حداکثری فشار را اندازه گیری می کند.
این سیستمها شامل سیستمهای اطفا حریق آبی مانند اسپرینکلر هستند.
در این روش میتوان آب را دوباره به مخزن برگرداند اما باید به این نکته توجه کرد که این برگشت جریان موجب اغتشاش و ایجاد اختلال در مکش نشود.
ما در شوفاژ ایران از مرحله طراحی تاسیسات تا اجرای پروژه در کنار شما هستیم.
این تجهیز نیز یکی از قطعات بسیار تاثیرگذار در قیمت تمام شده بوستر پمپ آتش نشانی است که توان انتخابی و برند آن مهمترین عوامل تاثیرگذار در قیمت تمام شده این تجهیز و در نتیجه در قیمت تمام شده بوستر پمپ آتش نشانی است.
انتخاب نوع مناسب به نیاز و شرایط شما بستگی دارد. این دستگاه از حداقل دو پمپ یا بیشتر تشکیل شده است و وظیفه آن تنظیم و کنترل نوسانات مصرف آب است.
پمپ آتش نشانی برای ساختمان هایی که از نظر ایمنی باید در وضعیت استانداردی باشند، طراحی می شوند
بوستر پمپ ها می توانند فشار آب را تا سطح مطلوبی افزایش دهند، که آنها را برای استفاده در مناطقی که فشار آب شبکه پایین است یا در ساختمان های بلند مرتبه که نیاز به رساندن آب به طبقات بالاتر دارند، ایده آل می کند.
این بوستر پمپ ها با توجه به توانایی خود در تثبیت فشار آب به دو دسته کلی بوستر پمپ های دور ثابت آتش نشانی و بوستر پمپ های دور متغیر آتش نشانی تقسیم می شوند که در این قسمت به معرفی هر یک از آنها می پردازیم:
دلیل استفاده از شیر تخلیه در بوستر پمپ آتش نشانی آن است که چون پرشر سوئیچ بکار رفته در بوستر پمپ آتش نشانی تنها فرمان استارت پمپ را میدهد و پمپ را خاموش نمیکند، ممکن است شرایطی پیش بیاید که مسیر جریان خروجی به هر دلیلی مسدود شود.
به عنوان مثال، برای سیستمهای اطفای حریق آبی، بوستر لئو پمپهای با فشار بالا مورد نیاز است.
پمپ های آتش نشانی افقی، عمودی، پمپهای اِند ساکشن، بوستر تقویت کننده دور ثابت و متغیر از جمله انواع بوسترهایی است که در این زمینه تولید شده اند.
– در بوستر پمپ های آتش نشانی غالبا از پمپ های دور متغیر بهره گرفته می شود. این در حالی است که در بوستر پمپ های آبرسانی یا خانگی عمدتا از پمپ های دور ثابت استفاده می شود.